Bliv medlem

Medlem af Hvidovre Bådelaug

Hvidovre Bådelaug optager nye medlemmer når vi har ledige pladser ved broen. Den normale procedure er, at man i første sæson vil blive tildelt en sommerplads - dvs. en plads som et medlem ikke benytter. Dette kan fx skyldes sygdom, problemer med båden eller lign. En sommerplads er ikke det samme som en et medlemskab, men normalt vil  flertallet af sommerpladserne blive tilbudt medlemskab året efter. Personer der har fået tildelt en  sommerpladser, men som ikke har levet op til vedtægternes regler om fortøjninger mv., vil ikke komme i betragning som medlemer. En sommerplads for sæsonen koster 1150 kr., og et medlemskab med plads ved broen koster 850 kr. Et medlemskab hvor man ikke ønsker bøjeplads koster 425 kr. Sommerpladser er lidt dyrere, da der her ikke er krav om pligtarbejde. Medlemmer indbetaler et engangsindskud, som ikke refunderes ved udmeldelse. Indskudet er på 2.500 kr. 


Der er et administrationsgebyr mens man står på venteliste på 200 kr. per år. Dette opkræves fordi, vi har arbejde med at tilbyde bådpladser hvert år, hvorfor vi opkræver gebyret for at sikre, at folk reelt er interesserede i at blive medlemmer.


Der er endvidere et depositum forbundet med at få nøgle til hus og bro på 500 kr. Dette opkræves primært for at sikre vi får nøglerne retur ved udmeldelse mv.


Hvis du overvejer medlemskab af HBL, send en mail til Arne Schultz <arne.schultz8@gmail.com>.


Udmeldelse af HBL sker ved at kontakte formanden.

Genveje til viden om HBL